Wie zijn wij?

D-livery Solutions is een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistiek transport en pakketbezorging voor zowel professionelen als particulieren. Dankzij een professioneel, dynamisch en betrouwbaar team, garandeert D-livery Solutions u een kwaliteitsservice aangepast aan de verschillende eisen van onze klanten op nationaal en internationaal niveau.

Als transportdienstverlener garandeert D-Livery Solutions u een kwaliteitsservice en biedt u betrouwbare, efficiënte en flexibele transportoplossingen die aan de verschillende eisen van uw activiteitensector en uw behoeften voldoen.

Onze verplichtingen

Wij verbinden ons ertoe een kwaliteitspartner te worden die u een reële toegevoegde waarde garandeert op het vlak van service, flexibiliteit en efficiëntie om de verschillende dagelijkse transport- en leveringsopdrachten uit te voeren.

Om een integraal onderdeel te zijn van een duurzame en eco-verantwoorde toekomst, investeert D-livery Solutions voortdurend om een positieve impact te hebben op de maatschappij en het milieu waarin we leven.

Als gespecialiseerde partner organiseren de leveranciers van D-livery Solutions regelmatig toolbox-meetings met onze verschillende medewerkers om hen bewust te maken van de noodzaak om het milieu te respecteren door ecologisch en ecologisch verantwoord.

Omdat duurzame ontwikkeling en respect voor het milieu bij ons centraal staan, stimuleren wij bij D-livery Solutions de aankoop van nieuwe voertuigen binnen ons wagenpark en optimaliseren wij zoveel mogelijk de planning van al onze transporten om de uitstoot te verminderen en rekening te houden met ecologische vereisten in overeenstemming met onze bedrijfsprincipes.

Onze waarden en onze kracht

Bij D-livery Solutions hechten wij enorm veel belang aan het vertrouwen dat onze verschillende klanten ons schenken en wij engageren ons dan ook tot het absoluut respecteren van de afgesproken termijnen en schema’s voor de levering van pakketten aan onze klanten.

De garantie van kwaliteitswerk en de tevredenheid van onze klanten hangt ook af van het welzijn en de ontwikkeling van onze teams.

D-livery Solutions investeert dan ook behoorlijk in de opleiding van zijn verschillende medewerkers om het beste uit elk van hen te halen en zijn verschillende transportopdrachten uit te voeren.

GDP geconditioneerd vervoer

Om aan de verwachtingen van zijn klanten en verladers te voldoen, en om zijn logistieke diensten zo ruim mogelijk uit te breiden, verzorgt D-livery solutions ook het vervoer van goederen onder gecontroleerde temperatuur.

Deze optie is de enige mogelijke oplossing voor het vervoer van producten die gevoelig zijn voor externe klimaatomstandigheden, zoals farmaceutische producten, levensmiddelen, cosmetica, enz.

Zo kan D-Livery Solutions zijn klanten een volledig gamma pallets, verpakkingen aanbieden die geconditioneerd zijn volgens de GDP-normen (goede distributiepraktijken).

Vervoer van goederen en pakketten per vrachtwagen

Om aan de behoeften van haar verschillende klanten te voldoen en om een praktische en flexibele service te garanderen voor zowel verladers als klanten, heeft D-Livery solutions binnen haar vloot ook opleggers om een efficiënt vervoer van goederen nationaal en internationaal te garanderen.

Verzending van waardevolle pakjes

Bij D-Livery Solutions staat de verzending van uw pakket en kwaliteit centraal. Wij passen onze diensten dus aan om verzenders en klanten voor wie de waarde van het pakket hoog wordt ingeschat, tevreden te stellen.

Je hebt voorrang

Bij D-Livery solutions zijn onze klanten onze belangrijkste drijfveer bij elke taak die we uitvoeren. De klantenervaring waaraan wij voortdurend werken, stelt ons dus in staat te evolueren, te groeien en u de beste service te bieden, aangepast aan uw behoeften.